Minun tarina

Hei, kiitos kun eksyit sivuilleni! Olen Noora Majaniemi, 24 vuotias intohimoinen kuntosaliharrastaja – ja yrittäjä. Olen ammatiltani Personal Trainer ja opiskelen viimeistä vuotta Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä liikuntaneuvojaksi. Liikunnalla on ollut suuri merkitys omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen, minkä kautta minulle muodostui unelma omasta hyvinvointialan yrityksestä.

Teen sosiaalista mediaa, missä toimin omannäköisen hyvinvoinnin puolesta puhujana. Pyrin valmennukseni avulla siihen, että jokainen oppisi rakentamaan arkensa omannäköisensä hyvinvoinnin ympärille, eikä verrattaisi itseämme muihin. Olemme kaikki yksilöitä ja voimme rakentaa omanlaisen kehon ja parhaan version itsestämme.

Valmentajana olen melko vaativa (pirteästä hymystäni päätellen sitä ei heti arvaisikaan) ,mutta kuitenkin kannustava ja rehellinen. Opetan ymmärtämään liikunnan kokonaisuuksia ja monipuolisuutta. Uskon, että kun jokainen laittaa itsensä töihin ja on valmis tekemään tilaa omalle jaksamiselle, saadaan rakennettua omannäköinen arki, jossa on hyvä olla. Valmentajana minulle on kertynyt kokemusta 3 vuotta ja asiakassuhteita on ollut 14 erilaisten liikkujien parissa.

Tavoitteenasi voi olla vaikka lihasten kasvattaminen, painon pudotus tai tarvitset apua arjen ja liikunnan yhdistämiseen. Autan sinua mielelläni!🌸

%d bloggaajaa tykkää tästä: